Zdaj pa gre zares

2017-05-26
Pred nami je še zadnje dejanje letošnje sezone SŽNL, srečanje ki bo odločalo o naslovu državnih prvakinj.

V Bakovcih se bosta, v nedeljo ob 11.00 uri, namreč v neposrednem dvoboju pomerili najboljši slovenski ženski nogometni ekipi, ŽNK TELEING GMT Beltinci in ŽNK Olimpija. Kljub temu, da je statistika dosedanjih srečanj na strani naših igralk, pa se bodo morale naše igralke močno potruditi za novo zmago. Zmago, ki žutoplavim prinaša nov, že sedmi naslov državnih prvakinj. Toda, v letošnji sezoni, močno okrepljene Ljubljančanke, si vsekakor želijo zmage, saj jim edino zmaga prinaša cilj, ki ga je njihovo vodstvo na glas obljubljalo že pred začetkom prvenstva. In tega se zavedajo tudi naše igralke, ki obljubljajo, da bodo naredile vse, da pokal za naslov državnih prvakinj ostane v Prekmurju.

»Pred nedeljo bomo opravili še dva skupna treninga in se skušale čim bolj pripraviti na srečanje. Zavedamo, da je ta tekma najpomembnejša tekma sezone. Menim, da smo, zaradi dveh zmag v spomladanskem delu, v rahli psihološki prednosti, vendar to praktično ne pomeni nič. Vsaka od nas bo morala pokazati željo, motiviranost in dati 130 % od sebe, če bomo želele to tekmo dobiti. Verjamem v celotno ekipo, zavedamo se kaj je naš cilj, zato gremo v nedeljo po zmago!« je pred nedeljskim dvobojem povedala kapetanka Manja Rogan, ki je na zadnji prvenstveni tekmi nedeljskih nasprotnic dosegla enega najlepših zadetkov v letošnji sezoni.

S povedanim se je strinjala tudi Anja Prša, ena naših najizkušenejših igralk, kljub temu pa dodala: »V nedeljo nas čaka ena izmed težjih preizkušenj v karieri večine igralk. V tej tekmi bo treba iti na vse ali nič. Od prve do zadnje si neizmerno želimo obraniti naslov državnih prvakinj in za to bomo tudi garale vseh devetdeset minut ter pustile srce na igrišču. Verjamem v vsako igralko in v to da, bomo pokazale pravi timski duh in se na koncu tekme veselile zmage!«

»Že se zelo veselim nedeljskega derbija. Ta derbi bo tokrat nosil še večjo težko kot po navadi, saj bo tekma odločala o naslovu prvaka. Gremo po zmago in po sedmi naslov državnih prvakinj. Bi pa na tekmo povabila se vse navijače, da nam pomagajo priti do zelene lovorike.« je povedala Špela Kolbl, ki je v zadnjih prvenstvenih srečanjih našla strelsko formo in bo predstavljala glavno orožje Nuše Ladinek v napadu.

Seveda pa smo za mnenje povprašali tudi trenerko žutoplavih Nušo Ladinek, ki je strnila misli in povedala: »Pred nami je najpomembnejših devetdeset minut letošnje sezone. Seveda si želimo, da pred domačimi gledalci še šestič zapored naslov državnih prvakinj pripeljemo v Pomurje in tudi tokrat vidim ključ do uspeha v odgovorni, nepopustljivi ter požrtvovalni igri.«

Da pa bi bilo našim igralkam lažje, vas vse vabimo, da se jim v nedeljo ob 11.00 uri pridružite in znova dokažemo kdo je najboljši v Sloveniji. Vabljeni !!!

Kontakt
ŽNK Pomurje Beltinci
Ravenska cesta 8/a
9231 Beltinci

Štefan Kozic
Tel.: 031 677 144
E-mail: stefan.kozic@znkpomurje.com
Socialna omrežja
Generalni sponzorji