Priprave so se začele

2017-07-14
Za igralke ŽNK TELEING GMT Beltincev se je z današnjim dnem končal tekmovalni premor, saj je so se začele priprave na novo sezono.

Nuša Ladinek in Lucija Hameršak, ki bo v novi sezoni vodila kadetsko selekcijo, sta na igrišču v Bratoncih pozdravili mlado zasedbo, v kateri ni bilo nekaterih nosilk igre iz minule sezone. Moštvu ob talentu ne manjka motiva za dokazovanje.

S prikazanim na igrišču je bila zadovoljna tudi Nuša Ladinek. »Že po uvodnem treningu je opazno, da želje po dokazovanju ne manjka. Dekleta so tekmovalna, želijo se dokazati in tekmujejo med seboj. To je prava pot do napredka. Ko na treningih težiš k temu, da storiš korak naprej, tudi napreduješ. To je tudi cilj priprav,« nam je dejala strateginja članske ekipe. Daljši pogovor z njo si boste lahko prebrali v začetku prihodnjega tedna.

Po poškodbi se je treningom pridružila Vita Šitar, v opravi žuto-plavih pa sta se dokazovali tudi novinki Maruša Česnik in Maša Šibila. Celoten seznam novih moči vam bomo predstavili v prihodnjih dneh.

Kontakt
ŽNK Pomurje Beltinci
Ravenska cesta 8/a
9231 Beltinci

Štefan Kozic
Tel.: 031 677 144
E-mail: stefan.kozic@znkpomurje.com
Socialna omrežja
Generalni sponzorji