Z borbenim pristopom do visoke zmage

2017-08-31
Članska ekipa se po uspešnem odprtju sezone že pripravlja na prvo gostovanje. Četa Nuše Ladinek bo v nedeljo gostovala v Mariboru, želje in cilji žuto-plavih bork pa so povezane zgolj z novo zmago, kar potrjujejo tudi besede Tinkare Frangež.

»Zmaga nad Ajdovščino je dala dodatno motivacijo. Sebi in drugim smo dokazale, da smo zmožne tudi v prenovljeni postavi dosegati zmage z veliko razliko,« se je sobotnega dvoboja z Ajdovščino spomnila Tinkara, ki z zanimanjem pogleduje tudi v bližnjo prihodnost: »Pričakujemo nekoliko težjo tekmo, vendar je pristop vselej enak. Z borbenim pristopom želimo priti do visoke zmage. Res je, da bo to nekakšna generalka za tekmo z Olimpijo, ko pa bo pritisk name, kot bočno branilko, verjetno večji. Prepričana sem, da se bomo vse potrudile po najboljših močeh.«

Sedemnajstletnica je v tekmi z Ajdovkami prvič zaigrala v začetni enajsterici članskega moštva. Tinkare smo bili doslej vajeni bližje golu, v pomlajeni ekipi pa je zasedla mesto bočne branilke. Mladinska reprezentantka Slovenije priznava, da po uvodnem prilagajanju na zahteve novega položaja z užitkom igra v tej vlogi: »V začetku priprav mi je bilo dokaj težko, zdaj pa mi položaj bočne branilke postaja vedno bolj všeč in ga ne bi več želela zamenjati. Če je dovolj prostora, se lahko tudi iz tega mesta vključim v napad.«

In kako naša sogovornica ocenjuje prvo uradno preizkušnjo sezone 2017/18? »Veliko sem se vključevala v napad in v obrambi uspešno opravila svoje naloge, tako da sem zadovoljna. Zavedamo se, da bi lahko bile še učinkovitejše in več uspešnih akcij pretvorila v zadetke. Sama sem vesela za nekaj asistenc in dobre poteze v napadu,« zaključuje Radgončanka, ki vse pristaše ŽNK TELEING GMT Beltincev v nedeljo vabi tudi v Maribor.

Obračun v Športnem parku Tabor se bo pričel ob 11. uri. V lovu na novo zmago nam bo z vašo podporo lažje, saj skupaj zmoremo več!

Avtor: PeD

Kontakt
ŽNK Pomurje Beltinci
Ravenska cesta 8/a
9231 Beltinci

Štefan Kozic
Tel.: 031 677 144
E-mail: stefan.kozic@znkpomurje.com
Socialna omrežja
Generalni sponzorji