Enajst pomurk v kadetski in mladinski reprezentanci

2017-09-11
Članska ekipa ŽNK TELEING GMT Beltincev konec tega tedna nima tekmovalnih obveznosti. V trenažnem procesu bo v teh dneh sodelovalo precej manj deklet kot ponavadi, saj se lahko naš klub pohvali s številnimi reprezentantkami.

O šestih žuto-plavih članskih reprezentantkah smo že pisali, šest naših igralk pa je prejelo vabilo kadetske izbrane vrste. Državna selekcija do 17 let bo v torek in četrtek odigrala prijateljski tekmi s Škotsko, del slovenske zasedbe pa so tudi naše Albinca Čizmazija, Neli Hofman, Kaja Korošec, Zala Meršnik, Luana Zajmi in Vita Žolek.

Omenjena šesterica bo del kadetske reprezentance tudi v prihodnjem tednu, ko se bodo izbranke selektorice Tine Kelenberger v Ljubljani pomerili s starejšo mladinsko izbrano vrsto. Tudi na seznamu selekcije do 19 let najdemo pet naših nogometašic, ob članski reprezentantki Sari Makovec so vabilo selektorice Petre Mikeln prejel še Maruša Česnik, Nika Čuček, Tinkara Frangež in Vita Šiftar.

»Talentirana dekleta se bodo v povprečju enkrat mesečno srečevala v centrih NZS, kjer bodo vadile pod strokovnim vodstvom selektoric in trenerjev mlajših dekliških reprezentanc NZS. Center naj bi dekletom ob vestnem klubskem udejstvovanju omogočal dodaten napredek, saj bodo skupaj trenirale igralke podobnega znanja in starosti,« so še sporočili iz Brda pri Kranju.

Bogato zastopstvo v mladinskih reprezentančnih selekcijah je le še en dokaz, da v našem klubu odlično delamo z mladimi nogometašicami. #ZutoPlave

A: PeD

Kontakt
ŽNK Pomurje Beltinci
Ravenska cesta 8/a
9231 Beltinci

Štefan Kozic
Tel.: 031 677 144
E-mail: stefan.kozic@znkpomurje.com
Socialna omrežja
Generalni sponzorji