NUŠA LADINEK NI VEČ TRENERKA POMURJA

2019-08-16
Vsaki zgodbi enkrat pride konec, pravi znani rek, ki si ga je po kvalifikacijskem turnirju UEFA Lige prvakinj večkrat ponovila tudi Nuša Ladinek. Osemintridesetletna trenerka je nekaj dni po koncu kvalifikacij vodstvo kluba obvestila, da zapušča klop članske ekipe ŽNK NONA Pomurja Beltincev.

Nuša Ladinek je nad člansko zasedbo Pomurja bdela skoraj tri leta, vodenje ekipe je prevzela oktobra 2016, ko je nasledila Sandija Bauerja. Z mlado igralsko posadko je dvakrat zapored za las ostala brez naslova državnih prvakinj, potrpežljivost in vztrajnost pa sta bila poplačana v minuli sezoni, ko so Pomurke prvenstvo sklenile brez oddane točke. Ladinekova se od članske ekipe ŽNK Nona Pomurja Beltincev poslavlja še s tremi pokalnimi lovorikami, velja pa spomniti tudi na številne uspehe z mladinskimi selekcijami in dolgoletno udejstvovanje na drugih področjih v okviru kluba.

“Minula sezona je bila vrhunec mojega delovanja v članski ekipi. Ponosna sem, da so dekleta dobro delo kronala s sanjsko sezono, ki so jo sklenila brez oddane točke. Ne gre za odločitev, ki bi jo sprejela z danes na jutri, verjamem pa, da je poteza prava tudi za dobro celotne ekipe,” je, potem ko je vodstvu kluba sporočila svojo odločitev, dejala zdaj že nekdanja trenerka, v preteklosti pa tudi igralka in sekretarka žuto-plavih.

“ŽNK Pomurju želim vse najboljše, saj gre za klub, v katerem sem v različnih vlogah delovala več kot desetletje in pol. Klub mi je omogočil vse, kar sem dosegla v svoji trenerski karieri, zato se vodstvu zahvaljujem za zaupanje in podporo, dekletom pa želim vse dobro in verjamem, da bodo z novo energijo v jadrih posegla po novih uspehih,” je še dodala Ladinekova, ki zadnjih nekaj mesecev deluje tudi v trenerskem štabu članske ženske reprezentance.

Vodstvo Ženskega nogometnega kluba Pomurje Beltinci se Nuši Ladinek zahvaljuje za dolgoletno zvestobo klubu in predano delo ter sporoča, da bodo vrata vselej odprta za morebitni povratek. Vodenje državnih in pokalnih prvakinj do imenovanja novega glavnega trenerja prevzema dosedanji pomočnik Primož Rakovec, ki je z Nušo Ladinek sodeloval že v zadnji sezoni in v poletnih pripravah.

Kapetanko Anjo Prša in soigralke že jutri čaka nova preizkušnja, Pomurke bodo državno prvenstvo odprle z gostovanje na koprski Bonifiki.

Avtor: PDo  

Kontakt
Ženski nogometni klub POMURJE BELTINCI
Bratonci 18a
9231 Beltinci
info@znkpomurje.com

Branko GROS
Tel.: 041 751 542
E-mail: branko.gros@teleing.com
Socialna omrežja
Generalni sponzorji