19. junija, 2022

1. mesto mednarodni turnir KIDRIČEVO CUP 2022 selekcija U13

Dekleta letnik 2009 in mlajše so se na povabilo ŽNK PODRAVJE udeležile mednarodnega turnirja KIDRIČEVO CUP 2022.

Dekleta letnik 2009 in mlajše so se na povabilo ŽNK PODRAVJE udeležile mednarodnega turnirja KIDRIČEVO CUP 2022. Turnirja smo se udeležili z dvema ekipama. Ekipo starejših od katerih nekatere zaključujejo igranje v selekciji U13 in mlajših deklic, katera bodo v naslednji sezoni zaigrala v U13 selekciji. Turnirja so se udeležile domačinke ŽNK PODRAVJE z dvema ekipama in dve ekipi deklic iz Hrvaške ki sta zastopali kluba ŽNK Lepoglava in NŠ Međimurje Čakovec. Turnir se je odigral po ligaškem sistemu, kjer je vsaka ekipa odigrala 5 tekem. Mlajša dekleta ki so zaigrale pod imenom POMURJE RUMENE so se na vsaki tekmi borile do konca in pokazale, da bodo v novi sezoni v ligi U13 zelo dobro zastopale barve žutoplavih. Mlajša dekleta so tudi edine, ki so dale gol proti starejšim vrstnicam iz ŽNK NONA Pomurje. Starejša dekleta pa so nanizale vseh pet zmag in z gol razliko 20 : 1 zasluženo osvojile prvo mesto na turnirju.

Povezava do rezultatov......

V ekipi mlajših deklet RUMENIH so zaigrale: Recek Tiara, Gabor Nina, Gabor Živa, Šuster Ruby, Duh Eva, Duh Teja in Halas Alina.

V ekipi starejših deklet MODRIH so zaigrale: Branšperger Marij, Pucko Eva Mia, Kavaš Lana, Škaper Alja, Škrobar Nuša, Gjergjek Nella in Štapek Glorija.

Kljub poškodbi pa je soigralke spodbujala Angelina Brčerević. Dekleta so zaigrala pod taktirko trenerja Roberta Berendijaša.

Ostale novice

30. septembra, 2022

Vikend tekem v državnem prvenstvu in ligi MNZ MS

Ta vikend bodo članska ekipa, selekciji U17 in U15 odigrale prvenstvene tekme v državnem prvenstvu. Selekcija U13 je ta vikend prosta, 1.turnir MNZ MS, pa bo odigrala selekcija U11.

25. septembra, 2022

Derbi vodilnih ekip DU15

Derbi za prvo mesto, prvič v tej sezoni smo morali priznati premoč nasprotnicam iz Radelj. Rezultat tekme med ŽNK Pomurje Nona in ŽNK Radlje 0:2.