25. septembra, 2022

Derbi vodilnih ekip DU15

Derbi za prvo mesto, prvič v tej sezoni smo morali priznati premoč nasprotnicam iz Radelj. Rezultat tekme med ŽNK Pomurje Nona in ŽNK Radlje 0:2.

Derbi za prvo mesto, prvič v tej sezoni smo morali priznati premoč nasprotnicam iz Radelj. Rezultat tekme med ŽNK Pomurje Nona in ŽNK Radlje 0:2.

Zaigrale so: Glorija Štapek, Nella Gjergjek, Jana Žižek, Lana Kavaš, Marij Branšperger, Lana Jakšič©, Alja Horvat, Nuša Škrobar, Kaja Kralj, Eva Mia Pucko, Alja Škaper in Eva Duh

Izjava trenerja po tekmi:

»Tekma je bila vsestranska saj je mokro igrišče delalo nekaj preglavic. Borba se je odvijala najbolj na sredini igrišča. V 18.minuti je nasprotna ekipa imela kot iz katerega so zadeli, saj nismo bili zbrani pri pokrivanju in prejeli prvi gol v tej sezoni. V nadaljevanju smo bolje zaigrali in zadeli prečnik, ki bi punce lahko dvignil še bolj, če bi izenačili. V drugem polčasu smo šli bolj aktivno v tekmo kot nasprotna ekipa, ampak so spet nasprotnice po naši napaki zadele drugič na tekmi. Naše punce se niso predale in nadaljevale svojo igro, imeli smo kar nekaj resnih priložnosti za zadetek med njimi tudi najstrožjo kazen, ki pa je nismo izkoristili. Na trenutke nam je zmanjkala zbranost, saj ko smo žogo odložili in začeli igrati smo bili nevarni za gol. Več bo treba delati na igri in samozavesti. Ampak na žalost danes ni bil naš dan.

Punce so pokazale pravi karakter ob porazu in se tudi nekaj naučile,  puncam čestitam za hrabro in borbeno igro. Prvenstveno je še dolgo in zaupam v njih. Bravo punce. »

💙⚽💛

Ostale novice

30. septembra, 2022

Vikend tekem v državnem prvenstvu in ligi MNZ MS

Ta vikend bodo članska ekipa, selekciji U17 in U15 odigrale prvenstvene tekme v državnem prvenstvu. Selekcija U13 je ta vikend prosta, 1.turnir MNZ MS, pa bo odigrala selekcija U11.