23. septembra, 2022

Vikend tekem v državnem prvenstvu

Ta vikend bodo članska ekipa in vse selekcije odigrale prvenstvene tekme v državnem prvenstvu.

Ta vikend bodo članska ekipa in vse selekcije odigrale prvenstvene tekme v državnem prvenstvu.

Članska ekipa bo v 5.krogu gostovala pri ekipi ŽNK CERKLJE in želela kot do sedaj na vseh prvenstvenih tekmah v tej sezoni ohraniti nedotaknjeno mrežo.

Dekleta selekcije U17 bodo na domačem terenu v 4.krogu gostile ekipo MB TABOR in prav tako kot starejša dekleta v članski konkurenci želela obdržati mrežo nedotaknjeno.

V selekciji U15 pa se bosta v 3.krogu na domačem terenu udarili, do sedaj neporaženi ekipi v državnem prvenstvu. V goste selekciji U15, ki prav tako še do sedaj ni prejela gola, prihaja drugo uvrščena ekipa ŽNK RADLJE.

Selekcija U13 pa odhaja na 2. turnir DU13, ki se bo odvijal v športnem parku Radlje ob Dravi. Dekleta bodo odigrala tri tekme proti vodilnim ŽNK POSAVJE, MB TABOR in domačinkam NŠ ŽNK RADLJE.

Ostale novice

30. septembra, 2022

Vikend tekem v državnem prvenstvu in ligi MNZ MS

Ta vikend bodo članska ekipa, selekciji U17 in U15 odigrale prvenstvene tekme v državnem prvenstvu. Selekcija U13 je ta vikend prosta, 1.turnir MNZ MS, pa bo odigrala selekcija U11.

25. septembra, 2022

Derbi vodilnih ekip DU15

Derbi za prvo mesto, prvič v tej sezoni smo morali priznati premoč nasprotnicam iz Radelj. Rezultat tekme med ŽNK Pomurje Nona in ŽNK Radlje 0:2.