4. junija, 2022

Konec sezone za DU13 – končno 3.mesto

Konec sezone za DU13 - končno 3.mesto

Danes se je končala sezona tudi za selekcijo U13.

Na finalnem turnirju so v polfinalni tekmi odigrale z ND Primorje Ajdovščina in po prvem polčasu brez golov, v drugem polčasu izgubile z minimalnih 0:1.

Tako da so se v drugi tekmi z ŽNK KRIM udarile za končno tretje ali četrto mesto. Prav tako se je ta tekma v prvem polčasu končala z neodločenim rezultatom 0 : 0. V drugem polčasu so igralke pokazale boljšo igro in jo kronale z zadetkom in tako z rezultatom 1 : 0 osvojile končno tretje mesto. Za končnih 1 : 0 je zadela Nella Gjergjek.

Po končanih tekmah so iz rok Anje Milenkovič dobile zaslužene medalje za tretje mesto.  

Prav tako je danes na svoji prvi uradni tekmi pod okriljem NZS med vratnici stopila Kiara Recek, poleg Kiare so še zaigrale: Lana Kavaš, Alja Škaper, Nuša Škrobar, Nika Ščančar , Eva Duh, Nella Gjergjek, Marij Branšperger, Neva Kalamar, Eva Marija Fišer, Eva Mia Pucko in Alja Horvat.

To je bila tudi za igralke letnika 2009 zadnja tekma v selekciji U13. Strokovno vodsto ŽNK Pomurje Beltinci, jim želi še veliko uspehov v višjih selekcijah in čimmanj poškodb.

Polfinale:

ŽNK NONA POMURJE BELTINCI : ND PRIMORJE AJDOVŠČINA   0  :  1     (0:0)

Tekma za 3.mesto:

ŽNK NONA POMURJE BELTINCI : ŽNK KRIM   1  :  0     (0:0)

Ostale novice

30. septembra, 2022

Vikend tekem v državnem prvenstvu in ligi MNZ MS

Ta vikend bodo članska ekipa, selekciji U17 in U15 odigrale prvenstvene tekme v državnem prvenstvu. Selekcija U13 je ta vikend prosta, 1.turnir MNZ MS, pa bo odigrala selekcija U11.

25. septembra, 2022

Derbi vodilnih ekip DU15

Derbi za prvo mesto, prvič v tej sezoni smo morali priznati premoč nasprotnicam iz Radelj. Rezultat tekme med ŽNK Pomurje Nona in ŽNK Radlje 0:2.