7. avgusta, 2022

Mednarodna prijateljska tekma U17

Sončna nedelja je bil dan, ko je mešana ekipa z ogrodjem igralk selekcije U17 Nona Pomurje Beltinci, odigrala svojo mednarodno pripravljano tekmo.

Sončna nedelja je bil dan, ko je mešana ekipa z ogrodjem igralk selekcije U17 Nona Pomurje Beltinci, odigrala svojo mednarodno pripravljano tekmo. Odpravili smo se v goste Avstrijski ekipi Damen Fussballclub HOF, ki igra v Steirische Frauenlandesliga in katere trener je Sandi Bauer. V domači ekipi so zaigrale kar tri bivše igralke Pomurja: Julija Lackner, Mia Tuvić in Saša Kolar.

Igralke Pomurja so od začetka tekme zagospodarile na igrišču, pokazale veliko tehničnega znanja in veliko mero borbenosti, kljub temu, da so nekatera dekleta prvič zaigrale za selekcijo U17, so se kar hitro prilagodile igralnemu sistemu in igranju po celem igrišču. Trenerja sta po koncu tekme pohvalila vsa dekleta za lepo predstavo, borbenost, trud in prikazano na igrišču.

Zaigrale so: Luana Zajmi, Anja Eferl, Alja Škaper, Hana Serec, Asja Cvetkovič, Maša Hovnik Husar, Teja Tkalec, Eva Mia Pucko, spodnja vrsta: Ana Marija Kršljin Stojič, Lana Jakšič, Kiara Recek, Lara Kavaš, Kaja Kralj, Nuša Škrobar, Glorija Štapek, Lana Kavaš, Marij Branšperger in Tjaša Nemec. Trenerja: Davorin Pelcl, Bogdan Črnko.

Ostale novice

30. septembra, 2022

Vikend tekem v državnem prvenstvu in ligi MNZ MS

Ta vikend bodo članska ekipa, selekciji U17 in U15 odigrale prvenstvene tekme v državnem prvenstvu. Selekcija U13 je ta vikend prosta, 1.turnir MNZ MS, pa bo odigrala selekcija U11.

25. septembra, 2022

Derbi vodilnih ekip DU15

Derbi za prvo mesto, prvič v tej sezoni smo morali priznati premoč nasprotnicam iz Radelj. Rezultat tekme med ŽNK Pomurje Nona in ŽNK Radlje 0:2.