30. avgusta, 2022

Mednarodni turnir U13 VOLIMNOGOMET

V nedeljo drugi dan je ekipa U13 na mednarodnem turnirju VOLIMNOGOMET v Čakovcu odigrala najprej četrfinale z ekipo ŽNK ISTRA 1964.

V nedeljo drugi dan je ekipa U13 na mednarodnem turnirju VOLIMNOGOMET v Čakovcu odigrala najprej četrfinale z ekipo ŽNK ISTRA 1964. Po rednem delu sta se ekipi razšle z neodločenim izidom 0 : 0. Po streljanju kazenskih strelov pa so naše igralke izgubile.

Po izgubljenem četrtfinalu so nadaljevale s tekmami za končno peto mesto. Na prvi tekmi so ekipo ŽNK Podravje, ki prav tako prihaja iz Slovenije premagale z rezultatom 4 : 0. Za naše so zadele Nuša Škrobar, Lana Kavaš, Nella Gjergjek in Neva Kalamar.

V drugi tekmi za končno peto mesto so igrale proti ekipi ŽFK Sarajevo in po rednem delu, ki se je končal brez zadetkov po izvajanju kazenskih strelov bile boljše in osvojile končno peto mesto na turnirju med dvanajstimi ekipami.

Zmagovalka turnirja U13 je bila ekipa ŽNK ISTRA 1964, ki je po rednem delu premagala vse ekipe razen naše ekipe, ki je to tekmo odigrala taktično in ena za drugo. Naša ekipa je z zmagovalkami turnirja izgubila po streljanju kazenskih strelov.

Ekipi U-13 čestitamo za igro na turnirju. Vsaka igralka je pridobila izkušnje na tem turnirju in s tekme v tekmo so boljše igrale in kar je najbolj pomembno začele so igrati kot ekipa. Še naprej bomo delali in okrepili ta ekipni duh, s tem bomo še boljše igrali. ⚽⚽⚽

Za žutoplave so zaigrale: Alja Škaper, Marij Branšperger, Angelina Brčerević, Nika Ščančar, Nuša Škrobar, Neva Kalamar, Alja Horvat, Eva Duh, Eva Mia Pucko, Lana Kavaš, Nella Gjergjek, in Tiara Recek. Pod taktirko trenerja Davorin Pelcla.

Bravo 💙💪👍👍⚽⚽⚽

Že ta vikend pa se začenja državno prvenstvo v ligi U15. Na domačem terenu pričakujemo ekipo Žnk Goričko Stanjevci Zmagovalke.

Ostale novice

30. septembra, 2022

Vikend tekem v državnem prvenstvu in ligi MNZ MS

Ta vikend bodo članska ekipa, selekciji U17 in U15 odigrale prvenstvene tekme v državnem prvenstvu. Selekcija U13 je ta vikend prosta, 1.turnir MNZ MS, pa bo odigrala selekcija U11.

25. septembra, 2022

Derbi vodilnih ekip DU15

Derbi za prvo mesto, prvič v tej sezoni smo morali priznati premoč nasprotnicam iz Radelj. Rezultat tekme med ŽNK Pomurje Nona in ŽNK Radlje 0:2.