10. aprila, 2022

Mlajše selekcije #zutoplave 💛💙
Reprezentanca WU16…

Dekliška reprezentanca do 16 let, katere članice so bile tudi Lana Jakšič, Hana Serec in Teja Truntič

Dekliška reprezentanca do 16 let, katere članice so bile tudi Lana Jakšič, Hana Serec in Teja Truntič je s porazom proti domačinkam (0:3) sklenila tekmovanje na Uefinem razvojnem turnirju. Slovenija je uvodoma premagala Ferske otoke (1:0), potem še Severno Makedonijo (7:0), z današnjim porazom pa je sklenila turnir na 2. mestu.

Domačinke so zaigrale večinoma z igralkami letnika 2006, ki jo je maja letos v Bosni in Hercegovini čaka evropsko prvenstvo do 17 let.

»Danes smo bili na igrišču predvsem fizično šibkejši, izgubljali smo duele. Morda se malo vidi, da je nasprotnik starejši. Je pa treba seveda naprej resno in redno trenirati ter predvsem delati na moči, da bomo lahko na višjem nivoju odigrali tako močne tekme. Nasprotnicam želimo srečno na EP, našim dekletom pa srečen povratek v klube in resno delo naprej,« je po turnirju povedala Tina Kelenberger, selektorica reprezentance do 17 let.Ostale novice

30. septembra, 2022

Vikend tekem v državnem prvenstvu in ligi MNZ MS

Ta vikend bodo članska ekipa, selekciji U17 in U15 odigrale prvenstvene tekme v državnem prvenstvu. Selekcija U13 je ta vikend prosta, 1.turnir MNZ MS, pa bo odigrala selekcija U11.

25. septembra, 2022

Derbi vodilnih ekip DU15

Derbi za prvo mesto, prvič v tej sezoni smo morali priznati premoč nasprotnicam iz Radelj. Rezultat tekme med ŽNK Pomurje Nona in ŽNK Radlje 0:2.