25. aprila, 2022

Nona Pomurje Beltinci : Doxakey Ptuj 16 : 0

Članska ekipa je na domačem igrišču pred 80 gledalci v Bratoncih odigrala tekmo 17. kroga proti ptujskemu ŽNK Doxakey.

Članska ekipa je na domačem igrišču pred 80 gledalci v Bratoncih odigrala tekmo 17. kroga proti ptujskemu ŽNK Doxakey.

Na domači tekmi se je prvič pred domačimi gledalci predstavil novi trener Zlatko Gabor. Pomurke so že v tretji minuti načele nasprotnikovo mrežo in v prvem polčasu zadele desetkrat.

V drugem polčasu so pomurke zadele še šestkrat. Končni rezultat je bil 16:0.

Nona Pomurje Beltinci : Doxakey Ptuj 16 : 0

Strelke:

Špela Kolbl 6x

Kaja Korošec 3x

Anja Eferl 3x

Maja Dimitrijević 2x

Sara Makovec in

Tija Šoštarič Karič

Rumeni karton: Sara Makovec

Postava Nona Pomurje:

Kocijan, Kolar,(66.Šoštarič Karič), Korošec, Kolbl, Rozmarič, Čanjevac,(66.Vilčnik), Kos,(46.Nemec), Horvat K., Makovec,(49.Sok), Dimitrijević, Eferl,(66.Rakovec)

Izjave:

Maja Dimitrijevič:

Po reprezentančnem premoru smo igrale prvič z novim trenerjem in novimi idejami. Počasi se vračamo v formo, tekma pa je bila za nas izziv da se dokažemo trenerju. Rezultat ni bil v prvem planu, ampak uigravanje in priprava za tekme, ki so pred nami in so pomembne za končni cilj.

Kaja Horvat:

V današnjo tekmo smo šle motivirane, začele smo v visokem tempu in hitro smo imele ugoden rezultat. Upoštevale smo taktične zamisli trenerja, naša igra pa je bila povezana in gledljiva, kar nas lahko vse veseli. Taka zmaga je bila dobrodošla, zagotovo je bilo nekaj pozitivnih vidikov na katerih lahko gradimo.

Zlatko Gabor:

Suverena in zaslužena zmaga, čestitam vsem igralkam na lepi visoki zmagi. Če hočemo biti prvi, pa nas čaka še dosti dela.

Ostale novice

30. septembra, 2022

Vikend tekem v državnem prvenstvu in ligi MNZ MS

Ta vikend bodo članska ekipa, selekciji U17 in U15 odigrale prvenstvene tekme v državnem prvenstvu. Selekcija U13 je ta vikend prosta, 1.turnir MNZ MS, pa bo odigrala selekcija U11.

25. septembra, 2022

Derbi vodilnih ekip DU15

Derbi za prvo mesto, prvič v tej sezoni smo morali priznati premoč nasprotnicam iz Radelj. Rezultat tekme med ŽNK Pomurje Nona in ŽNK Radlje 0:2.