18. januarja, 2022

Podpis sponzorske pogodbe z Gradbeništvo Sašo Štapek s.p.

Podpis sponzorske pogodbe z Gradbeništvo Sašo Štapek s.p.

Športni direktor Štefan Kozic je včeraj po delovnem sestanku tehničnega dela kluba, podpisal sponzorsko pogodbo z Gradbeništvo Sašo Štapek s.p. iz Grada na Goričkem.

Vizija ŽNK Pomurja Beltinci je ostati eden najbolj prepoznavnih ženskih športnih kolektivov v državi in skozi nogomet omogočiti vsem nadobudnim deklicam oz. dekletom, da lahko uresničijo svoje sanje. V veliko čast je vsem, ki na kakršen koli način pomagajo s svojim delom pri uresničevanju vizije kluba, da nas uspešna domača podjetja podpirajo in se vključujejo v projekt kluba in s svojim prispevkom pomagajo pri uresničevanju dolgoročne vizije kluba. S strokovnim in načrtnim delom želimo še naprej prispevati k razvoju kluba in ženskega nogometa v regiji in izven regije. Zato se klub zahvaljuje Gradbeništvu Sašo Štapek s.p. za podporu klubu.

Ostale novice

30. septembra, 2022

Vikend tekem v državnem prvenstvu in ligi MNZ MS

Ta vikend bodo članska ekipa, selekciji U17 in U15 odigrale prvenstvene tekme v državnem prvenstvu. Selekcija U13 je ta vikend prosta, 1.turnir MNZ MS, pa bo odigrala selekcija U11.

25. septembra, 2022

Derbi vodilnih ekip DU15

Derbi za prvo mesto, prvič v tej sezoni smo morali priznati premoč nasprotnicam iz Radelj. Rezultat tekme med ŽNK Pomurje Nona in ŽNK Radlje 0:2.