9. maja, 2022

Seja izvršnega odbora ŽNK NONA Pomurje Beltinci

Počasi se sestavlja mozaik tudi v vodstvenih strukturah kluba, nova člana izvršnega odbora sta postala Borut Horvat, župan občine Turnišče in Leon Hajdinjak. Predstavil se je tudi novi vodja nogometne šole Bogdan Črnko in bil s strani članov izvršnega odbora tudi soglasno potrjen. Med drugim je bilo na sestanku govora o pridobivanju novih igralk za […]

Počasi se sestavlja mozaik tudi v vodstvenih strukturah kluba, nova člana izvršnega odbora sta postala Borut Horvat, župan občine Turnišče in Leon Hajdinjak. Predstavil se je tudi novi vodja nogometne šole Bogdan Črnko in bil s strani članov izvršnega odbora tudi soglasno potrjen. Med drugim je bilo na sestanku govora o pridobivanju novih igralk za vse mlajše selekcije, seveda pa se ni moglo mimo zadnjih treh krogov od katerih bomo na dveh tekmah domačini v športnem parku Beltinci.

Ostale novice

30. septembra, 2022

Vikend tekem v državnem prvenstvu in ligi MNZ MS

Ta vikend bodo članska ekipa, selekciji U17 in U15 odigrale prvenstvene tekme v državnem prvenstvu. Selekcija U13 je ta vikend prosta, 1.turnir MNZ MS, pa bo odigrala selekcija U11.

25. septembra, 2022

Derbi vodilnih ekip DU15

Derbi za prvo mesto, prvič v tej sezoni smo morali priznati premoč nasprotnicam iz Radelj. Rezultat tekme med ŽNK Pomurje Nona in ŽNK Radlje 0:2.