9. aprila, 2022

Selekcija U7/U9 ŽNK Pomurje Beltinci 

Naše najmlajše so danes odigrale tekmo proti ekipi NK Čarda U8

Naše najmlajše so danes odigrale tekmo proti ekipi NK Čarda U8 ter z igro, ki so jo prikazale zasluženo zmagale z rezultatom 16:9. Za našo ekipo je šestkrat zadela Maša Cvetko, treh zadetkov so se razveselile Ajda Artenjak, Julija Žižek in Alisa Ema Pucko, en zadetek pa je k visoki zmagi prispevala še Teja Duh.Trenerka Tjaša je pohvalila vsa dekleta za prizadevnost na treningih, da pridno delajo na treningu in obenem poskušajo določene stvari prenesti na tekmo, kar smo lahko videli danes v določenih segmentih tekme. Za ekipo ŽNK Pomurje Beltinci so igrale : Maša Cvetko, Ajda Artenjak, Julija Žižek, Teja Duh, Teja Horvat, Kaja Pucko in Alisa Ema Pucko. Naše najmlajše so zaigrale pod vodstvom Tjaše Nemec.

Ostale novice

30. septembra, 2022

Vikend tekem v državnem prvenstvu in ligi MNZ MS

Ta vikend bodo članska ekipa, selekciji U17 in U15 odigrale prvenstvene tekme v državnem prvenstvu. Selekcija U13 je ta vikend prosta, 1.turnir MNZ MS, pa bo odigrala selekcija U11.

25. septembra, 2022

Derbi vodilnih ekip DU15

Derbi za prvo mesto, prvič v tej sezoni smo morali priznati premoč nasprotnicam iz Radelj. Rezultat tekme med ŽNK Pomurje Nona in ŽNK Radlje 0:2.