6. junija, 2022

Turnir Jan oblak – selekcija U11

V nedeljo 5.6. se je selekcija U-11 udeležila močnega mednarodnega turnirja v Škofji Loki, ki se imenuje po našem najboljšem vratarju Jan Oblaku.

V nedeljo 5.6. se je selekcija U-11 udeležila močnega mednarodnega turnirja v Škofji Loki, ki se imenuje po našem najboljšem vratarju Jan Oblaku. Čeprav so bila dekleta mlajša od fizično močnejših fantov, so se odlično kosale z njimi in pustile srce na igrišču. Temu je zagotovo pripomoglo tudi bučno navijanje staršev in ostalih navijačev, za kar se jim dekleta iskreno zahvaljujejo. Trener Davorin Pelcl je imel na razpolago naslednje igralke : Teja Horvat, Eva Horvat, Živa Gabor, Ana Kralj, Zala Kreft, Nina Gabor, Kaja Pucko, Alisa Ema Pucko,Ruby Šuster, Ela Škodnik in kapetanka Alina Halas.

Tekma 1

Tekma 2

Tekma 3

Tekma 4

Ostale novice

30. septembra, 2022

Vikend tekem v državnem prvenstvu in ligi MNZ MS

Ta vikend bodo članska ekipa, selekciji U17 in U15 odigrale prvenstvene tekme v državnem prvenstvu. Selekcija U13 je ta vikend prosta, 1.turnir MNZ MS, pa bo odigrala selekcija U11.

25. septembra, 2022

Derbi vodilnih ekip DU15

Derbi za prvo mesto, prvič v tej sezoni smo morali priznati premoč nasprotnicam iz Radelj. Rezultat tekme med ŽNK Pomurje Nona in ŽNK Radlje 0:2.