14. maja, 2022

TURNIR MNZ MS U11 Tišina

Danes so se naše mlajše igralke ŽNK POMURJE BELTINCI selekcija U-11, udeležila turnirja MNZ na Igrišču v Tišini.

Danes so se naše mlajše igralke ŽNK POMURJE BELTINCI selekcija U-11, udeležila turnirja MNZ na Igrišču v Tišini.

Naša ekipa se je prvo pomerila proti ekipi NK TIŠINI 1,kjer so naše igralke nesrečno izgubile 1:0, saj so si zadele same gol.

Drug tekmo so odigrale proti ekipi ŽNK STANJEVCI, ter preprečivo zmagale z rezultatom 2:0, strelki za naše so bile Angelina Brčerević in Ana Kralj po izvrstni podaji Ele Škodnik.

Zadnjo tekmo so odigrali proti NK TIŠINI 2, gol smo dobili pod prekrškom, kjer ga žal sodnik ni videl. Nato smo izenačili na 1:1 iz 7-metrovke, kjer je zadela naša vratarka Živa Gabor.

Prišli smo na turnir, da odigramo tako kot treniramo. To so danes punce izpeljale fantastično, saj so polek borbe dodali še igro, kjer so se z lahkoto kosale proti starejšim dečkom. Dobro smo tudi delali v obrambi in tudi vidi se, da smo dobili zelo malo golov kot na prejšnjih turnirih.
Zato čestitke vsem puncam za to lepo predstavo in izjemen trud. Bravo ⚽⚽💛💙

Zahvaljujem se tudi staršem za bučno podporo in navijanje. 💛⚽💙

Zaigrale so: Živa Gabor, Ela Škodnik, Teja Horvat, Ana Kralj, Alina Halas, Angelina Brčerević, Alisa Ema Pucko, Kaja Pucko in Zala Kreft. Zutoplave so zaigrale pod taktirko trenerja Davorina Pelcl.

Ostale novice

30. septembra, 2022

Vikend tekem v državnem prvenstvu in ligi MNZ MS

Ta vikend bodo članska ekipa, selekciji U17 in U15 odigrale prvenstvene tekme v državnem prvenstvu. Selekcija U13 je ta vikend prosta, 1.turnir MNZ MS, pa bo odigrala selekcija U11.

25. septembra, 2022

Derbi vodilnih ekip DU15

Derbi za prvo mesto, prvič v tej sezoni smo morali priznati premoč nasprotnicam iz Radelj. Rezultat tekme med ŽNK Pomurje Nona in ŽNK Radlje 0:2.