30. aprila, 2022

Turnir MNZ U11

Včeraj se je selekcija U-11 udeležila turnirja MNZ lige.Igrali smo proti NŠB Aluvar, ŽNK Stanjevci in NK Bakovci. Kljub mlajšim igralkam smo spet dokazali, da se lahko kosamo proti starejšim dečkom. Rezultat ni toliko pomemben kot je pomembno, da smo z par potezami preigrali nasprotnika in pokazali borbenost. Zato čestitke vsem puncam, ki so odigrali […]

Včeraj se je selekcija U-11 udeležila turnirja MNZ lige.Igrali smo proti NŠB Aluvar, ŽNK Stanjevci in NK Bakovci. Kljub mlajšim igralkam smo spet dokazali, da se lahko kosamo proti starejšim dečkom. Rezultat ni toliko pomemben kot je pomembno, da smo z par potezami preigrali nasprotnika in pokazali borbenost. Zato čestitke vsem puncam, ki so odigrali ta turnir. Zadeli smo dvakrat in to 1x Angelina Brčerević in 1x Ela Škodnik.Igrale so :Nina Gabor,Ela Škodnik,Zala Kreft,Eva Horvat,Nika Ščančar,Alina Halas, Ana Kralj, Angelina Brčerević, Teja Duh, Alisa Ema Pucko in Kaja Pucko.

Ostale novice

30. septembra, 2022

Vikend tekem v državnem prvenstvu in ligi MNZ MS

Ta vikend bodo članska ekipa, selekciji U17 in U15 odigrale prvenstvene tekme v državnem prvenstvu. Selekcija U13 je ta vikend prosta, 1.turnir MNZ MS, pa bo odigrala selekcija U11.

25. septembra, 2022

Derbi vodilnih ekip DU15

Derbi za prvo mesto, prvič v tej sezoni smo morali priznati premoč nasprotnicam iz Radelj. Rezultat tekme med ŽNK Pomurje Nona in ŽNK Radlje 0:2.