13. junija, 2022

Zaključni turnir MNZ MS – U11

V soboto 11.6. se je selekcija U-11 udeležila finalnega turnirja v Bakovcih.

V soboto 11.6. se je selekcija U-11 udeležila finalnega turnirja v Bakovcih. Dekleta so v prvi tekmi prikazala všečno igro proti fantom in dekletom iz Apač, a vseeno izgubile proti starejšim in fizično močnejšim fantom. V drugi tekmi so punce odlično odigrale prvi polčas proti Ljutomerju in celo povedle po golu Ane Kralj, a na koncu so tudi proti njim morale priznati premoč.Tretje tekme ni bilo, kajti ekipa iz Bogijine se turnirja ni udeležila. Na tem turnirju je kapetanka Alina Halas, ki se seli v naslednji sezoni med U-13, predala kapetanski trak Teji Horvat. Pod taktirko trenerja Pelcl Davorina so zaigrale: Alina Halas, Teja Horvat, Živa Gabor, Ela Škodnik, Ana Kralj, Kaja Pucko, Teja Duh, Alisa Ema Pucko, Nina Gabor, Zala Kreft, Eva Horvat in Ruby Šuster.

Ostale novice

30. septembra, 2022

Vikend tekem v državnem prvenstvu in ligi MNZ MS

Ta vikend bodo članska ekipa, selekciji U17 in U15 odigrale prvenstvene tekme v državnem prvenstvu. Selekcija U13 je ta vikend prosta, 1.turnir MNZ MS, pa bo odigrala selekcija U11.

25. septembra, 2022

Derbi vodilnih ekip DU15

Derbi za prvo mesto, prvič v tej sezoni smo morali priznati premoč nasprotnicam iz Radelj. Rezultat tekme med ŽNK Pomurje Nona in ŽNK Radlje 0:2.