16. maja, 2022

ŽNK Ljubljana : ŽNK Nona Pomurje Beltinci 0 : 6

Članska ekipa je na predzadnji tekmi te sezone z šestimi goli premagala ŽNK Ljubljana. V vsakem polčasu so zadele po trikrat.

Članska ekipa je na predzadnji tekmi te sezone z šestimi goli premagala ŽNK Ljubljana. V vsakem polčasu so zadele po trikrat.

Postava: Iva Kocijan (v), Saša Kolar, Kaja Korošec, Špela Kolbl ©,Špela Rozmarič, Janja Čanjevac, Lucija Kos, Kaja Horvat, Sara Makovec, Maja Dimitrijević, Anja Eferl

Rezervne igralke: Ema Horvat(V), Ivana Kirilenko, Ines Sok, Živa Rakovec, Tija Šoštarič Karič, Noelle Vilčnik, Tjaša Nemec

STRELKE: Sara Makovec 24', 67'; Kaja Korošec 28', 29'; Ivana Kirilenko 77'; Špela Kolbl 89'

Rumeni karton: Špela Rozmarič 72'

Izjave iz doamečga tabora:

Saša Kolar:

Kljub temu, da je imela Ljubljana za sabo dve težki tekmi, smo vedele, da tekma ne bo enostavna. K temu je dodatno pripomoglo tudi vreme. Vodstvo po prvem polčasu nam je dalo nadaljne moči za dobro nadaljevanje drugega polčasa. Odigrale smo pametno in disciplinirano, lahko smo zadovoljne z določenimi lepimi akcijami in z rezultatom. Današnja tekma je bila dobra popotnica za soboto, ko nas čaka odločilna tekma za naslov prvakinj. Ob tej priložnosti vas vabim, da nas pridete podpirat in navijat za nas, da nam uspe uresničiti naš cilj. Igralke vas potrebujemo in pričakujemo!

Kaja Horvat:

Prvih nekaj minut današnje tekme smo morda delovale nekoliko zmedeno, vendar smo hitro našle občutek in igra je lepo stekla. Udobno vodstvo po prvem polčasu nam je omogočalo mirnejše nadaljevanje, na koncu lahko rečemo, da je bila zmaga zaslužena. Zdaj nas čaka hitra regeneracija, nato pa bodo misli usmerjene na sobotni derbi. Vse privržence nogometa vabim, da nas podprete in nam date dodatnih moči!

Glavni trener Zlatko Gabor:

Čestitam igralkam na visoki pomembni zmagi, videlo se je da so nasprotnice utrujene od pokalne tekme z Olimpijo. Čaka nas še ena tekma, doma z favoritkinjami igralkami Olimpije za prvo mesto.

Ostale novice

30. septembra, 2022

Vikend tekem v državnem prvenstvu in ligi MNZ MS

Ta vikend bodo članska ekipa, selekciji U17 in U15 odigrale prvenstvene tekme v državnem prvenstvu. Selekcija U13 je ta vikend prosta, 1.turnir MNZ MS, pa bo odigrala selekcija U11.

25. septembra, 2022

Derbi vodilnih ekip DU15

Derbi za prvo mesto, prvič v tej sezoni smo morali priznati premoč nasprotnicam iz Radelj. Rezultat tekme med ŽNK Pomurje Nona in ŽNK Radlje 0:2.