1. junija, 2022

ŽNK NONA Pomurje Beltinci U11

Danes je naša mlajša selekcija ŽNK POMURJE BELTINCI U-11, odigrala generalko pred odhodom na turnir Jana Oblaka, proti NK Rakičanu, ki se je končal v korist domačih 6:3. Tekma je bila zelo zanimiva in borbena, saj smo v polčas odšli z vodstvom 2:3. Punce so na igrišču spet dokazale da lahko igrajo lep nogomet in […]

Danes je naša mlajša selekcija ŽNK POMURJE BELTINCI U-11, odigrala generalko pred odhodom na turnir Jana Oblaka, proti NK Rakičanu, ki se je končal v korist domačih 6:3.

Tekma je bila zelo zanimiva in borbena, saj smo v polčas odšli z vodstvom 2:3. Punce so na igrišču spet dokazale da lahko igrajo lep nogomet in se borijo proti starejšim dečkom. Za naš grb sta tudi debitirale dve novinki in sicer Ruby Šuster in Anja Dravec. Čestitke obema in ostali ekipi za prikazano.

Za naše so zadele : debitantka Ruby Šuster, Alina Halas po izvrstnem solo prodoru in Teja Horvat s natančnim strelom iz kornerja.

Igrale so:
Alina Halas
Živa Gabor
Nina Gabor
Eva Horvat
Teja Horvat
Zala Kreft
Kaja Pucko
Ruby Šuster
Anja Dravec

⚽⚽⚽

Ostale novice

30. septembra, 2022

Vikend tekem v državnem prvenstvu in ligi MNZ MS

Ta vikend bodo članska ekipa, selekciji U17 in U15 odigrale prvenstvene tekme v državnem prvenstvu. Selekcija U13 je ta vikend prosta, 1.turnir MNZ MS, pa bo odigrala selekcija U11.

25. septembra, 2022

Derbi vodilnih ekip DU15

Derbi za prvo mesto, prvič v tej sezoni smo morali priznati premoč nasprotnicam iz Radelj. Rezultat tekme med ŽNK Pomurje Nona in ŽNK Radlje 0:2.