24. aprila, 2022

ŽNK NONA Pomurje Beltinci U15 – ŽNK Maribor TABOR U15 0 : 1 (0:0)

ŽNK NONA Pomurje Beltinci U15 – ŽNK Maribor TABOR U15 0 : 1 (0:0)

ŽNK NONA Pomurje Beltinci U15 – ŽNK Maribor TABOR U15 0 : 1 (0:0)

Zadetki: Ella Majcenovič 46'

Rumeni kartoni: Lana Jakšič 47' ; Maša Hojnik 14'

ŽNK NONA Pomurje: Glorija Štapek (V), Hana Serec, Eva Mia Pucko, Nuša Škrobar, Lana Kavaš, Lana Jakšič©, Asja Cvetkovič, Neška Glažar, Marij Branšperger, Jana Žižek in Daša Maučec.

ŽNK Maribor TABOR: Hana Marin (V), Ela Ušen, Tija Lederer, Anja Bijelić, Angelika Rukavina©, Maša Hojnik, Lina Wolf, Naida Hadžić, Nia Planer, Iza Sajko, Ella Majcenovič in Naja Lederer.

V 15.krogu lige DU15 sta se pomerili domača ekipa in gostujoča ekipa iz Maribora. Čez celo tekmo smo gledali enakovredno tekmo. Že po nekaj minutah je domača igralka v kazenskem prostoru zaustavila žogo z roko in sodnik je zapiskal kazenski strel za nasprotno ekipo.  Domača vratarka se je izkazala z obrambo in preprečila vodsto gostojoče ekipe. V 46 minuti pa so po napaki domače obrambe zadele gostje za vodstvo z 1:0. Rezultat se do konca tekme ni spremenil, kljub napadom domačih igralk na nasprotni gol. Nasprotnice so odbile vse napade domačih igralk. Na tekmi se je poškodovala Daša Maučec, vse igralke ji želijo uspešno okrevanje in da se čimprej vrne na nogometno zelenico.

Čestitamo vsem igralkam za prikazano na igrišču kot tudi izven igrišča.

Hvala tudi staršem za navijanje in podporo.

Ostale novice

30. septembra, 2022

Vikend tekem v državnem prvenstvu in ligi MNZ MS

Ta vikend bodo članska ekipa, selekciji U17 in U15 odigrale prvenstvene tekme v državnem prvenstvu. Selekcija U13 je ta vikend prosta, 1.turnir MNZ MS, pa bo odigrala selekcija U11.

25. septembra, 2022

Derbi vodilnih ekip DU15

Derbi za prvo mesto, prvič v tej sezoni smo morali priznati premoč nasprotnicam iz Radelj. Rezultat tekme med ŽNK Pomurje Nona in ŽNK Radlje 0:2.